Thursday, May 7, 2009

SELAMAT HARI ULANGTAHUN PERTAMA UWAIYS OPTOMETRIST


Bismillah,

Syukur ke hadrat Ilahi dengan berkat dan izin dari-Nya, telah genap setahun pembukaan Rozaimi Optometrist di tempat anda, yang mana diuruskan oleh Uwaiys Optometrist. Kami merupakan satu-satunya cawangan Rozaimi di Perak iaitu di Pekan Baru, Parit Buntar. Mula beroperasi pada 7 Mei 2008, setiap hari Sabtu-Khamis dengan mengekalkan tema "Penglihatan Anda Keutamaan Kami". Waktu perniagaan bermula jam 10 pagi hingga 9 malam.

Alhamdulillah, kian hari syarikat kami semakin dikenali ramai sehinggakan ada pelanggan yang sanggup datang dari jauh seperti Taiping, Selama, dan Alor Setar semata-mata untuk mendapatkan perkhidmatan daripada kami. Terima kasih di atas sokongan.

Sempena ulangtahun ini, kami menjalankan beberapa promosi khas buat warga Parit Buntar dan pelanggan kami khususnya serta kawasan di sekitarnya. Promosi Belian Pakej ini Insya-Allah akan diteruskan bagi membantu warga emas dan pelajar sekolah yang kurang berkemampuan memiliki penglihatan sempurna. Berikut adalah harga pakej istimewa yang kami tawarkan buat anda :

UNCLE/AUNTIE

Uncoat
· U/C - RM 100
· UD U/C - RM 150
· FUSED U/C - RM 150
· MF U/C - RM 200

Multicoat
· M/C - RM 150
· UD M/C - RM 250
· FUSED M/C - RM 250
· MF M/C - RM 300

PELAJAR

· Uncoat - RM 80
· Multicoat - RM 120

Cepat apa tunggu lagi! Bagi yang belum pernah berkunjung, luangkanlah masa ke premis kami bagi mendapatkan pemeriksaan mata PERCUMA untuk seisi keluarga. Terima kasih sekali lagi atas segala sokongan tidak berbelah bahagi anda semua kepada kami. Semoga berkat sokongan dan doa anda Insya-Allah perniagaan kami bertambah maju dan lebih mantap di masa hadapan.
Sekian.

1 comments:

Eagle'sEye said...

Selamat Ulang Tahun.. Moga Sukses Komuniti Kita...

Borang Tempahan

Nama:
Email:
No. Telefon :
Alamat :
Pilihan Produk Cloth Diaper
Handbook
Specs
Contact Lens
Handmade Thingy
Kod / Warna / Detel Produk
Preskipsi (Cermin mata & Kanta Sentuh)
Bukti Bayaran (Online atau Offline)
T&C I agree with the Term & Conditions apply to Pija's Kids Shop / Uwaiys Optometrist

This form powered by Freedback